1

Κατηγορίες


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

ENERGIA.TEC: Στις 11 - 13 Οκτωβρίου 2024 το κορυφαίο γεγονός του κλάδου!

Το απόλυτο σημείο συνάντησης στην Ελλάδα για τον κόσμο της ηλεκτρολογίας επιστρέφει και πάλι το 2024!

Ραντεβού το 2024 δίνουν εκθέτες και επισκέπτες της ENERGIA.TEC, καθώς η πλέον εξειδικευμένη διεθνής έκθεση στην Ελλάδα για το Ηλεκτρολογικό Υλικό, το Φωτισμό, τα Συστήματα Ασφαλείας και την Ηλεκτροκίνηση, η ENERGIA.TEC, επιστρέφει πιο δυναμική και αναβαθμισμένη από ποτέ, στις 11 - 13 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.
Από το 1991, η Τεχνοεκδοτική / T-Press, πιστή στο όραμά της να υπηρετεί και να στηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους σημαντικότερους τεχνικούς κλάδους της χώρας, δεσμεύεται ότι και αυτή τη φορά θα αναδείξει μέσα από την έκθεση ENERGIA.TEC έναν σύγχρονο και δυναμικό τομέα, με απώτερο στόχο να συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική του.
Μετά την πλέον επιτυχημένη διοργάνωση του 2022, η 5η ENERGIA.TEC αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι τους πρωταγωνιστές της αγοράς, οι οποίοι μέσω της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επισκέπτες. Οι σημαντικότεροι κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν νέες τεχνολογίες, καινοτομίες και λύσεις που κυκλοφορούν στην ελληνικά αγορά, ώστε να προσφέρουν σε επαγγελματίες και ιδιώτες μία ολοκληρωμένη και πλήρη εμπειρία για κάθε τομέα της σύγχρονης ηλεκτρολογίας.

ENERGIA.TEC Forum

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και για το παράλληλο τριήμερο ENERGIA.TEC Forum. Ήδη κορυφαίες εταιρείες του χώρου, φορείς, οργανώσεις και πανεπιστημιακά ιδρύματα που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση, εκδηλώνουν ενδιαφέρον και για το συνεδριακό κομμάτι μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων και workshop. Το Forum του 2022, το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης ότι το συνεδριακό κομμάτι της ENERGIAEC έχει καθιερωθεί πλέον ως το σταθερό σημείο συνάντησης του κλάδου, από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Οι εκθέτες

Στην ENERGIA.TEC εκθέτουν προϊόντα ή υπηρεσίες τους κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς:

 • Ηλεκτρολογικού, Τηλεπικοινωνιακού και Ηλεκτρονικού Υλικού
 • Ειδών Φωτισμού
 • Συστημάτων Ασφαλείας, Αυτοματισμού και Ελέγχου
 • Ηλεκτροκίνησης
 • Λογισμικού και Εργαλείων

Επίσης, εκθέτες μπορούν να είναι:

 • Επιχειρήσεις Παραγωγής, Διαχείρισης και Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Οι επισκέπτες

Η έκθεση ENERGIA.TEC προσελκύει:

 • Εμπόρους Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού
 • Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες και Εργολήπτες
 • Στελέχη της Βιομηχανίας
 • Εμπόρους και Εισαγωγείς Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων
 • Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και Μελετητές
 • Σχεδιαστές Φωτισμού και Διακοσμητές
 • Στελέχη των Κατασκευαστικών Εταιρειών και των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δημοσίων Οργανισμών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
 • Επιμελητήρια
 • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
 • Ξένες Αντιπροσωπείες και Πρεσβείες

 Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη

 
 

4η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC: Εντυπωσιακή επιτυχία για το κορυφαίο σημείο συνάντησης του κλάδου!

Ραντεβού σε δύο χρόνια δίνουν εκθέτες και επισκέπτες της 4ης ENERGIA.TEC καθώς η εντυπωσιακή επιτυχία της επιβεβαίωσε πως η έκθεση αποτελεί το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους τομείς του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των συστημάτων ασφαλείας και της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα!

Με περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, με ιδιαίτερα ικανοποιημένους επισκέπτες και εκθέτες και με ένα δυναμικό και διευρυμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, έκλεισε τις εργασίες της η 4η διεθνής έκθεση ENERGIA.TEC.

Από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022, η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρολογικό υλικό, το φωτισμό, τα συστήματα ασφαλείας και την ηλεκτροκίνηση προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες ξεπερνώντας τις προσδοκίες της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press. Το επισκεπτικό κοινό που τίμησε με την παρουσία του την έκθεση ήταν πιο στοχευμένο και εξειδικευμένο, ενώ ιδιαίτερα δυναμική ήταν η συμμετοχή από κάθε περιοχή της χώρας. 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά πλήθος καινοτόμων προϊόντων, λύσεων και νέων τεχνολογιών από κορυφαίες εταιρείες οι οποίες ανέδειξαν τη μεγάλη δυναμική και τις προοπτικές του κλάδου. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί φετινοί εκθέτες ανανέωσαν ήδη τη συμμετοχή τους για τον Οκτώβριο του 2024, ενώ η ENERGIA.TEC κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης ακόμη περισσότερων εταιρειών του χώρου που ήδη αποφάσισαν να λάβουν μέρος για πρώτη φορά το 2024, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την ποιότητα των συμμετοχών.

Λαμπερά εγκαίνια για την 4η ENERGIA.TEC

Τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της πρώτης ημέρας, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας και φορέων που υποστηρίζουν με την αιγίδα τους την έκθεση.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς οι εξής:

 • Ο κ. Αναστάσιος Θωμαΐδης, Τομεάρχης Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας
 • Ο κ. Κίμωνας Λογοθέτης, Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής
 • Ο κ. Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος)
 • Ο κ. Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών)
 • Ο κ. Σταύρος Καφούνης, Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών)
 • Ο κ. Κωνσταντίνος Δαμίγος, Α’ Αντιπρόεδρος του ΒΕΑ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας)
 • Ο κ. Θεόδωρος Αγγουράκης, Πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων)
 • Ο κ. Αντώνης Αλιμπέρτης, Πρόεδρος του ΣΕΠΗΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού).
 • Ο κ. Γιώργος Βλασόπουλος, Πρόεδρος της ΠΟΒΕΣΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων)
 • Ο κ. Γεώργιος Κισσανδράκης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων.

 

Tην εκδήλωση άνοιξε η κ. Ζέτα Φούντα Μουρτά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press και τον συντονισμό ανέλαβε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού ECOTEC κ. Μιχάλης Σταθακόπουλος.

ENERGIA.TEC Forum

Μέσα από ημερίδες και workshop εξειδικευμένες εταιρείες, πανεπιστημιακά ιδρύματα, φορείς και οι πρωταγωνιστές της αγοράς έδωσαν απαντήσεις και λύσεις για θέματα αιχμής. Το ENERGIA.TEC Forum με παλμό και διευρυμένο περιεχόμενο ανέδειξε όλες τις εξελίξεις του κλάδου, από την πιστοποίηση του ηλεκτρολογικού υλικού, τη σχέση του φωτισμού με τον άνθρωπο και το περιβάλλον, τις τεχνολογίες smart home και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, μέχρι τις νέες τάσεις στα συστήματα ασφαλείας, στην ηλεκτροκίνηση και στα φωτοβολταϊκά, αλλά και τις απαιτήσεις του προτύπου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ΕΛΟΤ 60364 στην αντικεραυνική προστασία, την ψηφιακή υπογραφή και ψηφιακή θεώρηση της Υ∆Ε (Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη).

Όλες οι εκδηλώσεις του ENERGIA.TEC Forum θα αναρτηθούν σταδιακά τις επόμενες ημέρες στο T-PressWebTV.

Ραντεβού τον Οκτώβριο του 2024!

 Η κ. Βούλα Μουρτά και οι συνεργάτες της Τεχνοεκδοτική / T-Press εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους εκθέτες, στους συνέδρους και στους επισκέπτες, καθώς και σε όλους όσοι υποστήριξαν και συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση της ENERGIA.TEC.

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο του 2024!

 

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

ΧΟΡΗΓΟΙ 2024

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ